Op zoek naar yoga hengelo?

yoga hengelo
De Tamarinde De Tamarinde.
Welkom op de website van De Tamarinde. In het centrum wordt vanaf 1995 Yoga gegeven. In De Tamarinde worden verschillende cursussen gegeven zoals.: Vitaal met Yoga voor Ouderen. Yoga Mantra en Meditatie. Tai Chi Qi Gong. T: 06-24256727 Yoga. T: 06-11953911 Tai Chi. 7553 WD Hengelo.
Dru Yoga De Tamarinde.
Er worden yogahoudingen gedaan, ademhalingsoefeningen, visualisaties, mudra's' en natuurlijk een diepe ontspanning. Dru Yoga maakt vooral gebruik van vloeiende, zachte bewegingen en is geschikt voor iedereen. Yoga Mantra en Meditatie. Vitaal met Yoga voor Ouderen. T: 06-24256727 Yoga. T: 06-11953911 Tai Chi. 7553 WD Hengelo.
yogastudio anke.
Met ademhalingsoefeningen laten we ons denken tot rust komen en leer je hoe je kunt ontspannen, hoe je de ween kunt opvangen en hoe je in je kracht kunt blijven tijdens de bevalling. Ook maken we door middel van onze handen en liefdevolle aandacht, contact met de baby.
yoga Massage Shakti Hengelo.
Wij hebben de wens om samen met jou, jouw innerlijke krachtrust, en vreugde te ontdekken door middel van de levenskunsten: Yoga, Massage, Dans en Muziek. Dé professionele Shakti Yoga studio in Hengelo met meer dan 27 jaar ervaring met alle leeftijden en achtergronden voor.:
Yogastudio Namaste.
Hatha Yoga De Yogaschool De Yogaschool.
Als je minimaal 3 jaar regelmatig Hatha Yoga training volgt bij ons, kun je een gesprek aanvragen met het hoofd van de Raja Yoga Opleidingen en doorstromen naar het eerste Docentenjaar Raja Yoga. Hatha Yoga en Raja Yoga horen bij elkaar.
Yoga Hengelo Ellis Gerard.
Hartelijk welkom op de site van Ellis Gerard, yogadocent in Hengelo. Deze website geeft praktische informatie over de yogalessen en tegenwoordig ook qigonglessen. De inhoud van de lessen is kort beschreven en kunnen voor mijn gevoel alleen maar worden ervaren door yoga en of qigong te gaan doen.
Well with Yoga Hengelo Voel je fitter, energieker en minder gestrest.
Well with Yoga Hengelo. Voel je fitter, energieker en minder gestrest met yoga. Wil je je fitter, energieker en minder gestrest voelen? Meld je dan nu aan voor een van de yogalessen bij Well with Yoga, Zaagstraat 10 te Hengelo.
Yogastudio Namasté Lesrooster.
Dennenbosweg 15 Hengelo. De essentie van klassieke Hatha Yoga is dat deze vorm van yoga meer werkt als een holistische aanpak op het menselijk lichaam. Bij Hatha Yoga ligt de focus op het verbeteren van de lichaamsfuncties door het stimuleren van de interne organen, de belangrijkste klieren in het lichaam, de spijsvertering, het rechtzetten van de wervelkolom en het in balans brengen van het centrale zenuwstelsel.

Contacteer ons