Resultaten voor yoga rotterdam centrum

yoga rotterdam centrum
Yoga-Fit.
Toegankelijke Yoga Sport in Rotterdam centrum die voor iedereen haalbaar is en waarbij je veel persoonlijke aandacht krijgt. Het gaat niet om hoe flexibel, sterk en fit jij bent, Maar om hoe flexibel, sterk, fit en meer ontspannen jij kunt worden.
Home Bikram Yoga Den Haag Rotterdam.
TIJD NIET GEWEEST? NEEM CONTACT MET ONS. 1 week onbeperkt yoga slechts 15. Login op MY BIKRAM YOGA voor informatie over je leskaart. Bekijk de andere Bikram Yoga scholen in Nederland. Bikram Yoga Den Haag BV / Bikram Yoga Rotterdam BV.
Yogastudio Charles Hond Yogastudio Charles Hond.
Yogastudio Charles Hond Ruim 30 jaar een begrip in Rotterdam. Yogastudio Charles Hond in Rotterdam is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in Iyengar yoga: een sportieve en gezonde vorm van yoga. Voor beginners, gevorderden, ouderen, zwangere vrouwen en speciale yoga bij blessures en klachten.
Yogaground Rotterdam Yogaground.
Het ontspant, brengt focus en verbetert je sportprestaties. Omdat het zo goed voor je is maken wij yoga toegankelijk en aantrekkelijk voor iedereen. In onze studio, middenin Rotterdam Central District, kun je altijd terecht; voor tijdens en na je werk.
Yoga Centrum Rotterdam.
Kompassie Yoga Studio Rotterdam Delfshaven.
De Kompassie Yoga Studio is een prachtig modern yoga centrum in hartje Rotterdam! Een unieke allround yoga studio, waar zowel warm yoga, hatha yoga, vinyasa yoga, flow yoga en aerial yoga aangeboden wordt. Waar ontspannen en opladen centraal staat, met kompassie voor jezelf en anderen.
Balanzs Yoga Rotterdam.
De Balanzs Studio ligt in het centrum van Rotterdam, op de Mariniersweg. De studio is goed bereikbaar per openbaar vervoer station Blaak, fiets en auto. Betaald parkeren kan tegenover de studio of in de nieuwe parkeergarage van de Markthal. we will keep you posted. if you sign up for our newsletter. kies een locatie. Dit iframe bevat de logica vereist om AJAX mogelijk gemaakte Gravity Forms te verwerken. Balanzs Yoga Den Haag en Rotterdam.
Yoga Maya Yoga en docenten opleiding in Rotterdam centrum.
Yoga Maya Rotterdam is een nieuwe yoga studio in Rotterdam met onder andere Ashtanga Yoga Sivananda Yoga, Iyengar Yoga en massages. Yoga Maya is een frisse en warme yogaschool met authentieke yoga, workshops en events voor iedereen in Rotterdam. Jonge en kennisvolle docenten geven les in verschillende vormen van yoga.

Contacteer ons