Op zoek naar Yoga?

Yoga
Zo vind je elke dag tijd voor yoga De Standaard.
Yoga doet goed voor lichaam en geest maar tijd en energie vinden om yoga te beoefenen is niet altijd eenvoudig. We vroegen Elsie Matthijssens, oprichtster van AntwerpYoga, hoe je yoga kan inplannen in een druk leven. Mijn belangrijkste tip: beter elke dag een kwartiertje yoga beoefenen dan één keer per week drie uur na mekaar.
De origineelste plaatsen waar je deze zomer yoga kan doen Fit Gezond Nina HLN.
Shutterstock De wind in je haren, de zilte geur van de zee en het geluid van de golven, er is geen meer ontspannende plek om aan yoga te doen dan de kust. Fit Gezond Yoga staat bij velen als vaste wekelijkse afspraak in de agenda.
Yoga Wikipedia.
Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God te bereiken. In een meer alledaags, westers concept wordt met yoga hatha-yoga bedoeld: een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen.
Yoga Time Home.
Mijn doel is niet enkel en alleen yoga lessen aan bieden op locatie en online, mijn doel is vooral om mensen uiteindelijk onafhankelijk te maken in hun eigen yoga beoefening. Dat ze zelf de discipline creëren om ook thuis en op zichzelf te oefenen."
Start to Yoga.
Natuurlijk kan yoga, voor wie wil, veel meer zijn dan een sport: je kan wel degelijk op zoek gaan naar de filosofische achtergrond van de levensvisie, die in India te vinden is, vooral inzetten op de fysieke uitdaging door bijvoorbeeld aan hot yoga te doen of je richten op het meditatieve aspect. Er zijn dan ook talloze soorten yoga, die elk hun eigen klemtonen leggen: Tibetaanse yoga, dru yoga, nia-yoga, stoelyoga, power yoga, kundalini yoga.
Yogatest: welke yoga past bij mij? Yoga on Call Yoga in Gent.
Volg een proefles. Ik heb nog geen ervaring met yoga. Ik heb 3-6 maanden ervaring met Vinyasa / Iyengar / Ashtanga Yoga. Ik heb 6-12 maanden ervaring met Vinyasa / Iyengar / Ashtanga Yoga. Ik probeer op natuurlijke wijze zwanger te worden.
Yoga Co Yoga in Mechelen voor beginners en gevorderden!
Sommige mensen lopen al een tijdje rond met het idee om te starten met yoga. Toch zijn er soms obstakels die hen ervan weerhouden om de stap naar de studio te zetten. Voor hen riepen we deze 5-weken durende lessenreeks in het. YOGA @ THE PARK.

Contacteer ons