Zoeken naar Yoga Maastricht

Yoga Maastricht
Yogaplace: dé plek voor yoga in Limburg.
Beginnen met Yoga. Effect van yoga. Ashtanga Yoga als levensstijl. Alignment Yoga from Inside. Ashtanga Yoga Level 1. Ashtanga Yoga Level 2. Ashtanga Yoga, Led Class, Full Primary Series. Mysore Style Yoga All levels. Student Yoga Maastricht. Vinyasa Flow Yoga.
Aruna Yoga Maastricht Hatha en Vinyasa yoga Maastricht.
Yoga Maastricht Yoga in de Buurt.
Waar kun je in Maastricht aan Yoga doen? Yoga in de Buurt biedt een overzicht van Yoga in Maastricht en bij jou in de buurt. Onder de kaart staat een willekeurige top 3 voor Yogascholen in Maastricht, maar je kunt ook zelf zoeken op plaats en postcode.:
Kundalini Yoga Zuid Lifestyle Coaching Zuid.
Sinds 15 jaar bieden wij Kundalini Yoga lessen aan in Maastricht, Heerlen en omstreken. Deze yoga vorm is dynamisch en efficienter dan andere yogavormen. De dynamische bewegingen in combinatie met een juiste ademhaling zorgen er voor dat de energie effectief door uw lichaam kan stromen.
Yogaplace Maastricht.
Yogaplace Maastricht is een complete yogaschool, voorzien van alle faciliteiten. Gelegen in het gezellige en bruisende stadsdeel Wyck, vind je bij Yogaplace een ontspannen omgeving om de tijd te nemen voor jezelf, terwijl je je focust op je yoga practice.
Kundalini Yoga, 8 yogalessen van 90 minuten: bespaar 76% in Maastricht via Social Deal.
Door deze speciale aandacht voor de adem maak je gemakkelijk contact met je lichaamsenergie en levenskracht. Kom het zelf ervaren, je bent van harte welkom bij Kundalini Yoga! Anjelierenstraat 35 6214 SW Maastricht Routebeschrijving. Edisonstraat 4 6224 GK Maastricht Routebeschrijving.
Goodlifeyogamaastricht.nl.
Yoga voor bedrijven. Vormen van yoga. GOOD LIFE YOGA MAASTRICHT. De uitdaging van Good Life Yoga Maastricht is om 1000 deelnemers op de mat te krijgen. De place to be voor Good Life Yoga Maastricht is gebouw M bij de Tapijnkazerne.
home Yoga Maastricht.
we heten je graag van harte welkom! Yoga Maastricht is de enige Iyengar yogastudio in Limburg met meer dan 20 lessen per week, puur Iyengar yoga! Een vast team van Iyengar-gecertificeerde leraren staat dagelijks voor je klaar om je op weg te helpen met alle ins en outs op het gebied van yoga.
Home Yoga and more Maastricht.
Dan is Yoga, hartBalans of Mindfulness bij Yoga More Maastricht misschien wel iets voor jou! Wil je liever individuele begeleiding, dan kan je bij Yoga More Maastricht ook terecht voor individuele coaching, yoga, hartBalans of mindfulness. 9.00 tm 21.30 uur.

Contacteer ons