Meer resultaten voor chinese massage gent

chinese massage gent
Openingstijden: Chinese Massage in Ghent Gent in Sint-Amandsberg.
Openingstijden vandaag voor Chinese Massage in Ghent Gent. geopend vanaf 1100: vandaag. Dinsdag VANDAAG: 1100-2200.: Chinese Massage in Ghent Gent, Sint-Amandsberg. geopend vanaf 1100: vandaag. Service de massages. Spa, schoonheid en persoonlijke verzorging. Antwerpsesteenweg 68, 9040 Sint-Amandsberg. Routebeschrijving naar: Chinese Massage in Ghent Gent.
Op undercovermissie in Thais massagesalon Antwerpen Regio HLN.
Vaak denken ze dat het om gewone massages gaat, maar het daagt hen al snel dat hun werkgevers verwachten dat ze ook seksuele diensten verlenen aan de klanten. De laatste twee jaar hielpen we 12 Aziatische meisjes die onder valse voorwendselen naar hier waren gelokt. Het Antwerpse stadsbestuur wil de strijd tegen de illegale prostitutie in Chinese en Thaise massagesalons opvoeren.
Startpagina massage massagegent.be.
Welkom op de website van Massage Gent. Massage Gent is een privé-saunacenter in het centrum van Gent, op een rustige, discrete ligging aan het water van de Lieve. Naast het afhuren van de wellness-faciliteiten, is het ook mogelijk om een deugddoende massage te krijgen.
N-Joy massagesalon Welkom.
Voetreflexologie met inbegrip van een 10 minuten warm voetbad met chinese k. Massage helpt lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Het werkt preventief en deugddoend aan uw gezondheid. Het N-joy team verwelkomt u met een professionele massage met aandacht voor u als persoon. Welkom bij N-joy massagesalon. Massage helpt lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Het werkt preventief en deugddoend aan uw gezondheid. Het N-joy team verwelkomt u met een professionele massage met aandacht voor u als persoon. De behandeling is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. We zijn gelegen in het hartje van Gent ter hoogte van de Vlasmarkt Sint-Jacobs.
Bei Jing Chinees massage salon Massage Wijzemanstraat 7, Gand, Oost-Vlaanderen Telefoonnummer Yelp.
Vroeger was dit een onderdeel van Hong Kong massage uit Antwerpen. Kleine rijwoning met kleine kamers voor massage. Zoals bij elk massage salon hangt de kwaliteit af van de masseur/masseuse. Als vaste klant met ervaring in massage salons nog geen enkele keer ontevreden naar huis gegaan.
Chinese Massage Gent.
Chinese Massage Gent vindt u aan de Antwerpsesteenweg 68 in Sint-Amandsberg. Sint-Amandsberg is een deelgemeente van de Belgische stad Gent in de provincie Oost-Vlaanderen. U kunt hier terecht voor ontspannende healing massages, maar ook voor voetmassages, pedicure en nagelverzorging. maandag t/m zaterdag 1100: tot 2200: uur.
Beste Massage in de buurt van Vrijdagmarkt, 9000 Gent Yelp.
Alleen op afspraak. Afhalen Vul je bezorgadres in. Bei Jing Chinees massage salon. 9000 Gand Telefoonnummer 09 225 58 88. 9000 Gent Telefoonnummer 0495 52 83 36. Vraag om een afspraak. Je kunt bij dit bedrijf om een afspraak vragen.
Chinese Massage 2dehands.be.
9 oktober 2018 1838: Gent. De magie van wellness door middel van massage. Ik ben een professionele, gediplomeerde therapeute. Ik heb opleidingen genoten in Chinese Massage, Lymfedrainage, Sport Tuinamassage en Reiki. 8 oktober 2018 2241: Wezembeek-Oppem. echte chinese massage met helende werking.
Tuina massage: traditionele Chinese massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Tuina massage: traditionele Chinese massage. Tuina is een massagevorm die is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG. Wat typisch is voor deze Chinese vorm van massage zijn de specifieke manipulaties op bepaalde acupunctuurpunten of lichaamszones, waardoor het lichaam terug in evenwicht komt en de energie terug kan stromen.

Contacteer ons