Resultaten voor yoga studio rotterdam

yoga studio rotterdam
rotterdam-kleiweg Balanzs.
7 dagen gratis. NIEUW in Rotterdam: Balanzs Kleiweg. De enige Yoga studio in Rotterdam met State of the Art infrarood verwarming. Kom vooral een keertje langs om kennis te maken. Bijvoorbeeld door mee te doen met onze 7 dagen gratis proefweek aanbieding!
www.hotyogaplace.nl.
3052 VA Rotterdam. Blijf ook via Facebook op de hoogte van onze studio via onze Facebook-pagina! Welkom op onze website! Onze Hot Yoga en Hot Pilates lessen zijn alleen voor vrouwen, hiermee zijn wij uniek in Nederland. Onze studio is voor jong én oud.
Kompassie Yoga Studio Rotterdam Delfshaven.
De Kompassie Yoga Studio is een prachtig modern yoga centrum in hartje Rotterdam! Een unieke allround yoga studio, waar zowel warm yoga, hatha yoga, vinyasa yoga, flow yoga en aerial yoga aangeboden wordt. Waar ontspannen en opladen centraal staat, met kompassie voor jezelf en anderen.
Balanzs Yoga Rotterdam.
NIEUW in Rotterdam: Balanzs Yoga. De enige Hot Yoga studio in Rotterdam met State of the Art infrarood verwarming. Kom vooral een keertje langs om kennis te maken. Bijvoorbeeld door mee te doen met onze 7 dagen gratis proefweek aanbieding!
Yogaground Rotterdam Yogaground.
Het ontspant, brengt focus en verbetert je sportprestaties. Omdat het zo goed voor je is maken wij yoga toegankelijk en aantrekkelijk voor iedereen. In onze studio, middenin Rotterdam Central District, kun je altijd terecht; voor tijdens en na je werk.
Al 30 jaar een rustpunt in Rotterdam Yoga zoals het bedoeld is.
Het begrip Yoga roept bij veel mensen het beeld op van iemand die op zijn hoofd staat, terwijl Yoga zich juist met beide benen op de grond bevindt. Yoga tracht vertrouwen te herstellen in eigen lichaam en geest van de mens.
Yogastudio Charles Hond Yogastudio Charles Hond.
Voor de les kun je in de studio je voeten wassen, neem dus een handdoek mee. Na de les is er gelegenheid een kort gesprek te hebben met de leraar om je eerste leservaring te bespreken en eventuele. Persoonlijke aandacht staat centraal. Persoonlijke aandacht staat centraal. Yoga bij blessures en klachten. Yogastudio Charles Hond. 3011 BJ Rotterdam.
Yoga Maya Yoga en docenten opleiding in Rotterdam centrum.
Yoga Maya Rotterdam is een nieuwe yoga studio in Rotterdam met onder andere Ashtanga Yoga Sivananda Yoga, Iyengar Yoga en massages. Yoga Maya is een frisse en warme yogaschool met authentieke yoga, workshops en events voor iedereen in Rotterdam. Jonge en kennisvolle docenten geven les in verschillende vormen van yoga.

Contacteer ons