Op zoek naar yoga heerhugowaard?

yoga heerhugowaard
Yogazolder Hathayoga in Heerhugowaard.
In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als eerst verantwoordelijk verzorgende in een zorgcentrum. Daarnaast geef ik in de avonduren met veel plezier yoga. In 2000 ben ik begonnen met het volgen van lessen aan de YAN Yoga Academie Nederland.
Yoga studio Energyflow yoga in Heerhugowaard.
ROOK NIET VLAK VOOR DE YOGALES! Heerhugowaard: Yoga studio Energyflow 072 5722991 Yoga. 19.00 20.30 z. Energyflow Yoga Ontspanning Massage Bedrijfsdagen Onze Studio Loslaten Stress/Angst. Rouwverwerking Boreout BURNOUT Individuele lessen De Overgave aan Voelen ontspannen G-flow Yoga WORKSHOPS Bedrijfsyoga High Tea MINDFULNESS, oefeningen.
Dru Yoga Heerhugowaard Praktijk voor Yoga en Healing.
Spring naar de secundaire inhoud. Reiki en Quantum-Touch. Welkom bij Dru Yoga Heerhugowaard. Je kunt bij mij terecht voor Dru Yoga lessen en Reiki en Quantum Touch behandelingen. Dru Yoga is een zachte, vloeiende vorm van yoga die voor bijna iedereen geschikt is.
Welkom Droomstudio.
Na jarenlange ervaring op het gebied van yoga meditatie, zowel priv├ę als lesgevend, heeft Rosalinda besloten een eigen Droomstudio te starten. Om in kleine groepen en een relaxte sfeer, mensen ontspannings en bewustzijnstechnieken aan te reiken, op te leiden en te coachen.
Power Flow Yoga Heerhugowaard Power Flow Yoga Heerhugowaard.
Power Flow Yoga kan door iedereen op zijn of haar eigen niveau beoefend worden, maar voor beginnende beoefenaars of mensen voor wie het toch wel een tikkie minder mag geef ik ook Soft Flow Yoga. In deze les doen we het iets rustiger aan met nog meer ruimte en aandacht voor de beweging en de techniek in de houdingen asana's. Power Flow Yoga is eigenlijk een combinatie van elementen uit de Ashtanga yoga, Power yoga en Vinyasa Flow yoga.
Yoga studio Energyflow yoga in Heerhugowaard.
Wat kost het. Yoga studio Energyflow, Wij willen dat onze yoga lessen, naast haar basis, het conditie verbeterende en zelfbewuster wordende aspect, vooral als gezellig en fijn beleefd worden. Wij hebben voor een yoga studio gekozen met veel ruimte voor bewegen.
Yoga Heerhugowaard.
Ik geef alleen yogales aan vrouwen zodat de lessen optimaal ruimte geven voor aandacht aan de. vrouwelijke bewegingsdynamiek, hormonen en typische vrouwelijke ervaringen, het vrouw zijn. Maandag t/m vrijdag. Prijzen t/m juni 2013. Yoga studio Energyflow Nijverheidsstraat 2, Heerhugowaard 072 5722991.
YogaHelen Alkmaar en Heerhugowaard.
Welkom op deze yoga/mindfulness site met informatie over yogabeoefening, mindfulness en meditatie voor Heerhugowaard en Alkmaar. Groep 1 van 1900: 2000: uur. Groep 2 van 2000: 2100: uur. Locatie: De Mediaan. Groep 1 van 1900: 2000: uur. Groep 2 van 2015: 2115: uur.
Home SanRay yoga.
Wij bieden verschillende vormen yoga aan: Vinyasa Yoga; Soft Vinyasa Flow Yoga; Hatha Yoga; Yin Yoga Mindfulness; Stress relief Yoga: Coreflow yoga geïnspireerd door Marlene Henny; Kinderyoga; Diverse workshops. Wil je eens ervaren wat yoga is of kennismaken met onze. SanRay yoga Heerhugowaard.

Contacteer ons