Resultaten voor yoga weekend Nederland

yoga weekend Nederland
Weekend retreats op het gebied van Mindfulness en Yoga.
Wij bieden verschillende weekend retreats aan op het gebied van yoga, mindfulness en voeding. Deze weekenden vinden plaats op verschillende locaties in Nederland: in een mooi verbouwde boerderij middenin de weilanden nabij de friese meren, een prachtig retraite centrum in Domburg op loopafstand van zee of in een luxe hotel in Bergen aan zee.
3 daags all-inclusive yoga weekend in Nederland.
3 daags All-Inclusive Yoga Weekend in Nederland. Zwangerschaps Yoga Pilates. Opleidingen/verdiepingen, Yoga Lifestyle, Yoga Weekend. 3 daags All-Inclusive Yoga Weekend in Nederland. Een cadeautje voor jezelf. Dit 3 daags All-Inclusive Yoga Weekend staat in het teken van Yoga lekker eten in een mooie omgeving.
Yoga vakantie Nederland v.a. 199 p.p.
Om jou een heel weekend te laten genieten van yoga en mindfulness heeft reisorganisatie PuurKuur speciaal voor jou yoga vakanties in Nederland georganiseerd onder begeleiding van een yoga-docent. Klik hier voor andere goedkope yoga reizen en vakanties. Specialist in yoga vakanties in Nederland.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.
Yoga weekend op de Veluwe midden in de natuur, een mooi retreat.
De lokatie van het yoga weekend is Loenen, een dorpje op de Veluwezoom. Er is volop natuur aanwezig in de omgeving. Zet één stap buiten de ashram en je staat in een prachtig bos. Uiteraard zullen we hier ook gaan wandelen. De waterval die je in dit bos vindt is met 15 meter de hoogste in Nederland.
Yogaweekend in Zeeland Happysoultravel.nl.
We eindigen op zondag na de ochtendyogales en de brunch, maar je kunt natuurlijk nog lekker gaan wandelen of fietsen daarna tas mag je dan laten staan. Je verblijft dit weekend in een schitterend huis aan de rand van een van de mooiste badplaatsen van Nederland, Domburg.
yoga weekend met yoga agenda Nederland.
Wie op zoek is naar een yoga weekend kan deze nu vinden op de webite yoga weekend.com. Daar vind je niet alleen yoga weekenden in Nederland, een yoga agenda met yoga en aanverwante activiteiten maar ook yoga en ayurveda retreats, wellness, informatie detox weekenden en veel meer.
Yoga weekenden met meditatie en wellness op Terschelling en de Veluwe.
Met diverse vormen van yoga en meditatie op het strand en in de duinen. Puur genieten van yoga, het eiland, het strand, de zee en de zomer. Yoga Zomer Weekend Terschelling 27-29 juli 2018. Het yoga weekend om te genieten van yoga en het prachtige eiland Terschelling.
18 Yoga Retreats en Vakanties in Nederland met Beoordelingen.
3 personen nu geïnteresseerd. 3-Daags Mindfulness, Welness en Yin Yoga Weekend op Vlieland, Nederland. maart 23-25, 2018 juni 29-juli 1, 2018. Alle maaltijden inbegrepen. 3 dagen / 2 nachten. 1 persoon nu geïnteresseerd. 5-Daagse Yoga Retraite in Klooster Arnhem, Nederland.

Contacteer ons